Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig:  +3630  995 2237                          Ingyenes  ajánlatkérés:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

 NIRVANA elektromos radiátor

infrafűtés alumínium testben, kompozit hőtároló egységgel az egyenletes hőérzet érdekében

 Bővebben itt írtunk a NIRVANA radiátorról - NIRVANA


Atlantic Nirvana hőtárolós radiátor infrafűtéssel

E radiátorok jellemzője a nagy pontosságú elektronikus digitális termosztát (+/- 0,1 ° C), amely biztosítja az egyenletes hőmérsékletet az egész szobában, és növeli az energia-megtakarítást.

A francia elektromos radiátorok működése talán a a vizes rendszereknél megszokott nagyobb tömegű radiátorokéra hasonlít, mert ezek még a központi fűtés kikapcsolása után is árasztották a meleget a felfűtés közben eltárolt energiából.


Itt ez a hőtehetetlenség már ellenőrzött és szabályzott!

Mire is jó ez nekünk?

A Nirvana már egy jóval nehezebb készülék (kb.18-20 kg), mint a konvektorok, hiszen a sugárzó panel mögött egy kompozit lemez tárolja a hőt. Ez természetesen nem arra jó, hogy vezérelt árammal használjuk, hanem arra, hogy a fűtést a lehető legkomfortosabbá alakítsa a felhasználó számára.

A tiszta alumínium (nem acél lemez:)) radiátor kihasználva a szabályozott hőtehetetlenséget, gyakorlatilag folyamatosan adagolja a hőenergiát, nem lüktetve, mint a kis tömegű konvektorok ki- és bekapcsoláskor.

nirvana infra sugárzásAz elektromos radiátorok jelentősen fejlődtek az elmúlt években. Ma ezek rendkívül megbízható egységek, amelyek minimális karbantartást igényelnek csak.

Ez már nem az az unalmas formatervű régi fűtőtest, amelyek a legjobb volt elrejteni....

Az új generációs ATLANTIC radiátorok vonzó külsővel dobják fel a szoba hangulatát a belsőépítészek, lakberendezők nagy örömére is.

Mi is az elektromos radiátor hőtehetetlensége ?

Hőtehetetlenség egy fizikai elv, amely lehetővé teszi, hogy  nagy mennyiségű hőt tároljon, majd azt lágyan adja le, egyenletesen fűtve az egész szobát. Azaz az ilyen radiátor akkor is fűt, miután ki van kapcsolva, hő szabadul egy ideig.

Ezt azonban szabályozni kell. Ellenkező esetben hosszú időt vesz igénybe a felmelegítés, fontos, hogy ne fűtsön túl ilyenkor, mint pl. egy nagy hőtehetetlenségű padlófűtés.


atlantic nirvana

Az Atlantic Nirvana erre a legjobb megoldást adja.

 

nirvana termosztát

A képen is látható burkolat két rétegből áll: egy külső alumínium hőleadó felületből és egy belső kompozit hőtároló rétegből!


A NIRVANA ellenőrzött tehetetlenségű elektromos radiátor egyesíti magában a kitűnő kényelmet, minőséget és hatékonyságot egy  francia designban.

 

Kellemes és egyenletes hőérzetet és hőeloszlást biztosít, 0,1 C Fokos precíziós vezérlésével pedig a leggazdaságosabb elektromos fűtés!

 


Rendelhető és vásárolható itt is:

Fűtésprofi webáruház, árak, rendelés