Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630  995 2237                          Ingyenes  ajánlatkérés:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

Gazdaságosság, vélemények

 

Elektromos fűtés gazdaságossága

Sokan felteszik a kérdést, hogy hirdetéseinkben miért mondjuk fűtésrendszereinkről, hogy gazdaságosak, mikor a lecsupaszított bekerülést nézve a villanyfűtés rezsiköltsége bizony drágább, mint az egyéb fűtéseké.

A gazdaságosság fő szempontja, hogy a villanyfűtések hatásfoka közel 100%, azaz a készülékbe bemenő villamos energia gyakorlatilag teljes egészében hővé alakul, azaz energiahatékony, nincs kárba veszett energia.

A másik fontos dolog, hogy ezt a hatásfokot relatívan nagyon kis beruházási költséggel érhetjük el.


Vásárlói vélemények az elektromos fűtésről, felhasználói visszajelzések

 

Magyarországon az elektromos fűtések egyre nagyobb teret hódítanak. Köszönhetően a gázzal szembeni erősödő bizalomvesztésnek valamint annak is, hogy a szakemberek az új építésű házaknál is egyre többen jönnek rá, hogy egy jól hőszigetelt ház minimális fűtésteljesítmény igényére miért költsön az építtető rengeteget, hiszen a rendszer alig fog működni.

Egy túlbonyolított vizes rendszer árából bőven elkészíthető,  még a viszonylag drágának számító elektromos padlófűtés is kisebb napelemrendszerrel!!

A kis teljesítményigény miatt a hagyományos rendszerek majdnem mindig túlméretezettek, így valószínűleg nem az elérhető legjobb hatásfokkal működnek. Jó irány az, ha nem arra költünk, amit keveset használunk: van olyan új házas ügyfelünk, aki néhány százezer megoldotta a fűtésének beruházását, az így "megmaradt" összeget később napelemrendszer kiépítésére fordítja, és a régi terven még kazánházként szerepelt helyiségéből remek hobbyszobát alakított ki.

Sokan kérnek tőlünk referenciát, vásárlói neveket, ahol érdeklődhetnének felhasználói véleményről. Egyrészt üzletpolitikánk nem engedi, hogy bárki nevét kiadjuk: gondoljunk bele, mi mit szólnánk, ha minden nap keresne valaki: Önnek mi a véleménye elektromos fűtésrendszeréről, mennyit fogyaszt , stb.

Másrészt ez manapság már ahhoz hasonlatos, mintha valaki egy szerelvényboltban egy gázkazánról érdeklődve kérne referenciát.

 

Először is itthon a korszerű elektromos fűtések több, mint 20 éve megtalálhatóak. A technológia kiforrott, az általunk forgalmazott gyártók is 40-50 éve fejlesztik termékeiket.

Óvatos becslések alapján is évente 20-25 ezer helyiség, szoba, ház fűtése készül el elektromosan ma Magyarországon. Ha rossz lenne valamiért, nem zengene az internet és a média a szitkozódó véleményektől? (Most a néhány ügyeletes internetes trollt hagyjuk ki)

Cégünknél rengeteg minden évben visszatérő vásárló van, akik véleménye szinte mindig pozitív, szeretik az elektromos fűtések adta előnyöket, egyszerűségét, jól szabályozhatóságát, stb.

Mi is megnyugodva, még nagyobb erőbedobással folytatjuk munkánkat üzletpolitikánk szerint.