Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig:  +3630  995 2237                          Ingyenes  ajánlatkérés:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

Törölközőszárító radiátorok

Az Atlantic törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.


atlantic elektromos törölközőszárító radiátorMiért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül miért tűnnek ki az Atlantic francia gyár elektromos törölközőszárító radiátorai?

- a legegyszerűbb is saját szobatermosztáttal rendelkezik

- nagyságtól függően 500 -750 - 1000 W lehet a teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék

- a Doris széria 1000W teljesítményű ventilátoros gyorsfűtő egységgel szerelve is rendelhető, azaz így további energiatakarékoskodás érhető el: használat előtt pár perccel beindítva a turbo fokozatot, napközben és éjszaka alacsonyabb hőmérsékleten is tartható a fürdőszoba

- a választék komoly: 3 féle nagyság és teljesítmény, egyenes vagy íves csőkialakítás, ventilátoros gyorsfűtővel kombinált típusok is rendelkezésre állnak

- az elektromos törölközőszárítót olyan portaszító festékkel vonják be, melynek köszönhetően nem cirkuláltatja a port

- könnyedén a falra szerelhetőek és beköthetőek

- már br. 57.900.-Ft-tól kapható termosztátos törölközőszárító


Egyéb fürdőszobai fűtéseink itt: ATLANTIC FŰTŐTESTEK


Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító

Programozási lehetőségek:

 atlantic rss 2012 törölközőszárító -  "2h Boost" funkció lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra. A készülék 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

 -  "24h Auto" funkció a "2h Boost" funkciót ismétli, minden nap, azaz minden 24 órában, ugyanabban az időben.

-  LOCKING, azaz gyerekzár, amely a véletlenszerű vagy nem kívánt beállításokat tiltja. Aktiváláshoz csak be kell nyomni a beállító tárcsát 3 másodpercre!

-  világító LED-ek jelzik a beállított programot és funkciókat, így azonnal átlátható a készülék pillanatnyi beállítása

- IP24 védettség, fröccsenő víz elleni védelem, IP24 érintésvédelmi besorolás

- a termosztát alul van, nem zavarja a pakolást, viszont le kell hajolni, ha állítani szeretnénk!

 

Atlantic törölközőszárító termosztát Atlantic RSS 2012 elektromos radiátorok műszaki tulajdonságai

  • Teljesítmény: 500W/750W/1000W
  • 5 év garancia
  • Modern megjelenés
  • Biztonságos, csendes, hosszú élettartam
  • Könnyen falra szerelhető
  • Elektronikus termosztáttal (< 0.5°C)
  • 6 Üzemmód: Comfort, Comfort-1°C, Comfort-2°C, Economy, Frost-free, Stop

atlantic doris 2 törölközőszárító radiátorAtlantic RSS DORIS 2

Az Atlantic Doris 2 elektromos törölközőszárító család rendelkezik a 2012-es széria minden pozitív tulajdonságával, de kivitele valamivel elegánsabb, hiszen íves keresztirányú csövekkel szerelt.

Termosztátja nem alul, hanem a rácsozaton belül van, szemmagasságban, így könnyebben kezelhető, viszont helyet foglalhat a törölközők elől!

Nemcsak "sima", hanem ventilátoros gyorsfűtővel szerelt változata is létezik, tovább növelve a használhatóságot, hiszen így bekapcsoláskor akár percek alatt felfűthetjük fürdőszobánkat a kívánt hőmérsékletre, amit utána alap üzemmódban tartani tud törölközőszárító radiátorunk!

Ez a széria az Atlantic Doris 2 Ventilo.

Rendelhető és kapható úgynevezett MIXTE változatban is, amely törölközőszárító beköthető a központi fűtésünk vizes rendszerébe is, így fűtési idényben az elektromos részt nem is kell használnunk általában.

A fűtési idényen kívül, az őszi és tavaszi időszakban viszont óriási szolgálatot tesz az elektromos rész, hiszen a központi fűtés beindítása nélkül lesz komfortos hőmérsékletünk!

Atlantic Doris 2 MIXTE vagy Atlantic Doris 2 Ventilo Mixte

(Kifutott típus!)

 

DORIS 3 programozható termosztáttal - ERP READY

A Doris 2 2018-as továbbfejlesztése.

A törölközőtartó csövek már nem íves kialakításúak.

A termosztát maradt ugyanott a csövek között, de már 24/7 napi/heti programozásra alkalmas termosztátot kapott, ami kielégíti az ERP követelményeket és jelentős megtakarításra képes az előző típushoz képest.

 


 Az ATLANTIC választékában még bőven találunk más elektromos törölközőszárító radiátorokat is.

 

Bővebb infókért kérjük keresse fel Atlantic Webshopunkat itt:

Fűtésprofi webshop, árak, megrendelés