Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630  995 2237                          Ingyenes tervezés és ajánlatkérés emailben:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

 SOLIUS LCD fűtőpanel

programozható termosztátos infra fűtőpanel akár 25% energia megtakarítással

 

Solius LCD fűtőpanelAz Atlantic Solius LCD fűtőpanelben programozható digitális termosztát és egy extrudált alumíniumból készült fűtőpanel található.

A készülék előlapja perforált (lyukacsos szerkezetű), így már a bekapcsolást követően pár perc múlva kellemes meleget áraszt magából. A készülék a teljesítményét - független mérések szerint - 2/3 részben konvekciós, 1/3 részben hősugárzás formájában adja le.

A Solius LCD formájában is különbözik az ECODOMO típustól, a konvekciós fűtésrészből adódó meleg levegő nem elől, hanem felül áramlik ki, azaz pl. függöny alá nem javasolt a beépítése. A megszokottól eltérően dugvillát is kapunk a bekötéshez!

Elektromos fűtőpanel programozható termosztáttal

A Solius fűtőpanel előző szériáiban nem programozható termosztát, hanem jelenlét érzékelő tette gazdaságossá a működést! Az új Solius LCD fűtőpanel ehelyett megkapta a 2018-as széria EasyProg termosztátját, ami egyszerű kezelhetőséggel és pontos kapcsolással vezérli a panelt.

solius easyprogKomfort (pl. 22 C fok) és Eco (pl. 16 C fok) hőmérséklet beállítása után a 24/7 termosztát alkalmas arra, hogy akár minden napra külön kapcsolási időszakot állítson be. A beállított értékek könnyen átmásolhatók akár a hét többi napjára is.

A termosztát LCD kijelzőjén figyelemmel kísérheti a készülék által mért hőmérsékletet és a pontos időt is.

A készüléket súlya miatt leginkább falra szerelve javasoljuk üzemeltetni. Bár a készülék villásdugóval szerelt, a villásdugó a készülékről garanciavesztés nélkül levágható és esztétikusan, lógó kábelek nélkül a fűtőtest mögött fixen beköthető az elektromos hálózatba.

 

A fűtőpanel kb. 140-150 cm vezetékkel szerelt, a termosztát a készülék jobb oldalán található (szemből nézve) itt van a termosztát mögött a kábel kivezetve a készülékből.

A fűtőtesthez H alakú szerelőkeretet biztosít a gyártó, amit a dobozban talál. A készülék előlapja fehér (RAL 9016) az oldala és a háta “anthracite” sötétszürke (RAL 7021).

2019-től 5 év garanciával!

atlantic solius lcd prograozható termosztáttal


Fűtésprofi webshop, árak, megrendelés