Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630  995 2237                          Ingyenes  ajánlatkérés:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

SOLIUS LCD és SOLIUS WIFI fűtőpanel

programozható termosztátos infra fűtőpanel akár 25% energia megtakarítással

 

Solius LCD fűtőpanelAz Atlantic Solius LCD fűtőpanelben 24/7 programozható digitális termosztát (külön program minden napra, napi 3 ECO hőmérsékleti sávállítással) és egy extrudált alumíniumból készült fűtőpanel található.

A készülék előlapja perforált (lyukacsos szerkezetű), így már a bekapcsolást követően pár perc múlva kellemes meleget áraszt magából. A készülék a teljesítményét - független mérések szerint - 2/3 részben konvekciós, 1/3 részben hősugárzás formájában adja le.

A Solius LCD formájában is különbözik az ECODOMO típustól, a konvekciós fűtésrészből adódó meleg levegő nem elől, hanem felül áramlik ki, azaz pl. függöny alá nem javasolt a beépítése. A megszokottól eltérően dugvillát is kapunk a bekötéshez!

Elektromos fűtőpanel programozható termosztáttal

A Solius fűtőpanel előző szériáiban nem programozható termosztát, hanem jelenlét érzékelő tette gazdaságossá a működést! Az új Solius LCD fűtőpanel ehelyett megkapta a 2018-as széria EasyProg termosztátját, ami egyszerű kezelhetőséggel és pontos kapcsolással vezérli a panelt.

solius easyprogKomfort (pl. 22 C fok) és Eco (pl. 16 C fok) hőmérséklet beállítása után a 24/7 termosztát alkalmas arra, hogy akár minden napra külön kapcsolási időszakot állítson be. A beállított értékek könnyen átmásolhatók akár a hét többi napjára is.

A termosztát LCD kijelzőjén figyelemmel kísérheti a készülék által mért hőmérsékletet és a pontos időt is.

Fagymentes állása: 7 C Fok

Elhelyezés

A készüléket súlya miatt leginkább falra szerelve javasoljuk üzemeltetni. Bár a készülék villásdugóval szerelt, a villásdugó a készülékről garanciavesztés nélkül levágható és esztétikusan, lógó kábelek nélkül a fűtőtest mögött fixen beköthető az elektromos hálózatba.

 

atlantic solius lcd prograozható termosztáttalTartozékok

A fűtőpanel kb. 140-150 cm vezetékkel szerelt, a termosztát a készülék jobb oldalán található (szemből nézve) itt van a termosztát mögött a kábel kivezetve a készülékből.

A fűtőtesthez H alakú szerelőkeretet biztosít a gyártó, amit a dobozban talál. A konzolt a megfelelő magasságba felfúrva, rövid idő alatt beüzemelhető a fűtőtest!

A készülék előlapja fehér (RAL 9016) az oldala és a háta “antracit” sötétszürke (RAL 7021).

2019-től 5 év garanciával! (2 év gyári + 3 év importőri) (vásárlás után 30 napon belül regisztrációval)


Solius WIFI vásárlása


 Atlantic Solius WIFI infra fűtőpanel2019 év november közepétől elérhető az Atlantic Solius fűtőpanel WIFI verziós kivitele!

Az új fejlesztés megkapta az ALTIS ECOBOOST WIFI termosztátját. Gyakorlatilag ennyi a különbség a "sima" SOLIUS LCD fűtőtesthez képest!

Így a termosztát programozása is megegyezik vele! Itt találja letölthető formában:

ATLANTIC SOLIUS WIFI használati utasítás

Miért jó ez nekünk?

A COZYTOUCH alkalmazás segítségével (Android és IOS) wifi kapcsolat mellett bárhonnan tesztelhetjük az adott helyiség hőmérsékletét. Időszakos és rendszertelen használatnál (pl. nyaraló) időben elindíthatjuk a fűtést, hogy mire odaérünk, kellemes meleg várjon!

Természetesen a készüléken lévő összes funkciót is állíthatjuk az applikáció segítségével, programozás, kényelmi funkciók!

Sőt az alkalmazással az energia fogyasztásunkat is nyomon követhetjük!