Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig:  +3630  995 2237                          Ingyenes  ajánlatkérés:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

Atlantic Tatou fűtőpanel - kifutott

IO,  infrafűtés, konvekciós fűtés,  mozgásérzékelő, programtermosztát - SMART PILOT

Atlantic Tatou fűtőpanelAz Atlantic Tatou fűtőpanel a Smart Pilot IO  legújabb technológiáit tartalmazza.

A beépített mozgás és szellőztetés érzékelő segít az energia megtakarításban. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan ki kapcsol, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben.

Bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Alapvetően programozható elektronikus termosztáttal rendelkezi 24/7 módban. (minden napra programozható a komfort és eco hőmérsékletek idősávja)

Ha azonban eltérünk a beállított programtól - hamarabb hazaérkezünk pl. -, a jelenlét-érzékelő ezt észleli és felülbírálva a programot azonnal emelt módban elkezd fűteni, míg a hőmérséklet el nem éri a komfort hőfokot.

Ha az Eco időszak alatt ilyenkor elmegyünk, fél óra múlva termosztát visszaáll az eredeti programozott módba hőmérsékleti sávjába.

A programozási lehetőségek teljes kihasználásával akár 45% fűtési költség megtakarításunk is lehet egy normál, mechanikus termosztátos konvektorhoz viszonyítva!

A Tatou fűtőpanel belső felépítése


Szerelési segítség, hogyan helyezzük el helyesen a fűtőtesteket  - SZERELÉSI SEGÍTSÉG


Tatou belső szerkezetÚj technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába, melyet a Cozytouch (külön vásárolható) alkalmazással már mobiltelefonjáról is vezérelhet.

Az elektronikus programtermosztáttal minden napra állíthat külön programot a még kényelmesebb otthonért.

Cozytouch technológia, melynek köszönhetően valós időben követheti nyomon a fűtőtest működését (hőmérséklet-beállítás, elektromos fogyasztás, működtetés, üzemeltetés...) mobiltelefonjáról vagy tablet eszközökről.

Fűtőegység: alumínium lemez fűtőlemez

Borulásérzékelő, mely automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha gyermeke, háziállata felborítaná, amennyiben Ön görgős kivitelben használja.

Csendes működés, Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen

IAtlantic Tatou termosztátP24, áramütés elleni védelem

Választható teljesítmények: 1000-1500-2000W.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, gazdaságos fűtési megoldás lehet, hasonlóan a Solius fűtőpanelekhez.

Mivel az infrafűtő alumínium lemez természetes meleg sugárzása lenn tartja a hőenergia jó részét és a konvekciós fűtésből származó meleg levegő indul csak a mennyezet alá.

Precíz elektromos termosztáttal.

Funkciók: Komfort, Komfort -1°C, Komfort -2°C, Takarék (ECO), Fagyvédelem, Ki

Mozgás- és szellőztetés-érzékelő a még gazdaságosabb üzemeltetés érdekében

Gyerekzár

Könnyen falra szerelhető, nem igényel szakembert, falbontást, csövezést

Tatou vásárlása